ΔΗΜΟΣ
ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ
This is an example of a HTML caption with a link.
Ανακοινώσεις
Αποφάσεις Δημάρχου
Θέματα Δημ/κού Συμβουλίου
Αποφάσεις Δημ/κού Συμβουλίου
Θέματα Οικ/μικής Επιτροπής
Αποφάσεις Οικ/μικής Επιτροπής
Θέματα Τουριστικής Επιτροπής
Αποφάσεις Τουρ/κής Επιτροπής
Διακηρύξεις


 
 
Ο Δήμος του Αγκιστρίου

 
 Εμφάνιση  εγγραφών ανα σελίδα.

 
Δελτίου τύπου σχετικά με την Αποκριάτικη Δράση 2021 του Δήμου Αγκιστρίου μαζί με το καλλιτεχνικό εργαστήρι του Δήμου Αγκιστρίου «Εγώ και το αγαπημένο μου ζωάκι τις Απόκριες»   (12/03/2021)περισσότερα
  

Ο Δήμος Αγκιστρίου και το καλλιτεχνικό εργαστήρι του Δήμου Αγκιστρίου διοργανώνουν μία ψηφιακή έκθεση με το αποκριάτικο θέμα: «Εγώ και το αγαπημένο μου ζωάκι τις Απόκριες»   (04/03/2021)

Ο Δήμος Αγκιστρίου και το καλλιτεχνικό εργαστήρι του Δήμου Αγκιστρίου διοργανώνουν μία ψηφιακή έκθεση με το αποκριάτικο θέμα: «Εγώ και το αγαπημένο μου ζωάκι τις Απόκριες».

Αν είσαι μαθητής νηπιαγωγείου ή δημοτικού μπορείς να συμμετέχεις με ένα έργο ζωγραφικής σου στην έκθεση μας. Μπορείτε να στείλετε το έργο ζωγραφικής σας στο email: apartment7an@gmail.com ή απευθείας παράδοση του Δημαρχείο έως και την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021. Μπορείτε να υπογράφετε το έργο σας, με το όνομα και την ηλικία.

Τα έργα των μικρών καλλιτεχνών θα αναρτηθούν στην ψηφιακή μας γκαλερί, όπου θα μπορεί το κοινό να τα θαυμάσει όποια ώρα θέλει.

Τα εγκαίνια της ψηφιακής έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, όπου θα αναρτηθεί σχετικός σύνδεσμος στην επίσημη σελίδα του Δήμου Αγκιστρίου και στην σελίδα του καλλιτεχνικού εργαστηρίου Δήμου Αγκιστρίου στο Facebook.

Φέτος το καρναβάλι Αγκιστρίου θα είναι διαφορετικό, θα αφήσουμε τα παιδιά να μας ταξιδέψουν με τα έργα τους σε στιγμές διασκέδασης, χορού και ξεγνοιασιάς.περισσότερα
  

3ΗΜΕΡΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ "ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΕΩΣ ΤΙΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ   (19/12/2019)

Ο Δήμος Αγκιστρίου σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία το "Μαζί μας δυναμώνει" σας προσκαλούν στην 3ήμερη εορταστική εκδήλωση "Στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικό Δέντρο μας όλοι μαζί"


περισσότερα
  

ΜΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ & ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΚ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ   (19/12/2019)

Μουσική του 16ου, 17ου, 18ου αι., στο φως έργων της εποχής στη ζωγραφική, γλυπτική και αρχιτεκτονική


περισσότερα
  

Εκδηλώσεις το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος   (19/06/2012)

Ο Δήμος Αγκιστρίου υποδέχτηκε το καλοκαίρι με δύο εκδηλώσεις το τριήμερο του Πνεύματος.


περισσότερα
  

[ 1 ] |