Δωρεάν Πρόγραμμα Οφθαλμολογικού Ελέγχου στο Δήμο Αγκιστρίου  (23/06/2015 ) 
Στα πλαίσια του προγράμματος προαγωγής υγείας και πρόληψης του Δήμου Αγκιστρίου, επισκέφθηκε το νησί μας ο Ελληνικός Οργανισμός Πρόληψης και Διάγνωσης Προβλημάτων Όρασης, με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟς» και πραγματοποίησε ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις οφθαλομολογικού ελέγχου στα σχολέια και σε κατοίκους του Δήμου στις 19-20-21 Μαίου 2015.

Η κινητή μονάδα με σύγχρονα οφθαλμολογικά μηχανήματα, είχε εγκατασταθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο χώρο του Δημοτικού Καταστήματος, όπου εξετάστηκαν οι κάτοικοι και τα παιδιά του νησιού μας. Προσήλθαν δε για εξέταση 109 ενήλικες και 89 παιδιά.

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και όλων των κατοίκων του νησιού, ευχαριστώ θερμά τον οφθαλμίατρο κ. Σπύρο Γαληνό και τους συνεργάτες του που έδειξαν μεγάλη προθυμία και ευαισθησία, οι οποίοι χωρίς να υπολογίσουν σωματική κούραση εξέταζαν μέχρι και αργά το μεσημέρι.

Επίσης  θα θ’ελαμε να ευχαριστήσουμε το Ίδρυμα «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» που με τόσο ευγενικές χορηγίες δίνει την δυνατότητα σε κατοίκους μικρών νησιών  να εξεταστούν από εξειδικευμένους επιστήμονες.


Ο Δήμαρχος
Αθανασίου Ιωάννης